I et område i nordøst Oslo som ble utviklet i 1950 tallet og som er preget av store høyblokker og industriformål valgt vi å vise et forslag for bebyggelse som organiseres rundt et felles romslig uteareal der både beboer og besøkende kan møtes.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tema

Urbanisme og byutvikling

Koordinater

59°56’58.7″N 10°51’15.9″E

Tid

2017

Status

Uttalelse regulering

Areal:

Byggematerialer:

Sted:

Oslo, Norge

Byggeprosess:

Oppdragsgiver:

Ca. antall brukerer per år:

Arkitekt:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Det er vist variert bruk av arealer med bolig, hotell og næring. Høyder på bebyggelse er tilpasset nærliggende naboer med varierte antall etasjer som går fra 3 mot syd og 10 mot Nord. Nærliggende eksisterende blokker har opp til 16 etasjer.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andre prosjekter:

Lunde skole

Lunde skole som befinnes i Kråkerøy i Fredrikstad kommune er en skole bygd i flere etapper, den første i ca. 1974, den andre i ca.

Read More »

Jobberiet

Et eksisterende lager, salg og kontorbygg sentralt i Bjørkelangen ble i 2020 vurdert som en lokasjon for etablering av servicebygg for kommunale funksjoner. Lorem ipsum

Read More »