I et historisk strøk i Strømsveien i Strømmen og mellom to tradisjonelle trehus vi ga en symmetrisk og tilpasset utforming av et bygg som opprinnelig hadde vært godkjent med asymmetriske former og varierende vindusplassering.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tema

Bolig

Koordinater

59°57’01.1″N 11°00’41.4″E

Tid

2015-2020

Status

Ferdigstilt

Areal:

Byggematerialer:

Sted:

Strømmen, Norge

Byggeprosess:

Oppdragsgiver:

Ca. antall brukerer per år:

Arkitekt:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Vi synes at vår valg av materialer og utforming tilbringer positive kvaliteter til gaten ved å integrere bygget til nærmiljøet.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andre prosjekter:

Lunde skole

Lunde skole som befinnes i Kråkerøy i Fredrikstad kommune er en skole bygd i flere etapper, den første i ca. 1974, den andre i ca.

Read More »

Jobberiet

Et eksisterende lager, salg og kontorbygg sentralt i Bjørkelangen ble i 2020 vurdert som en lokasjon for etablering av servicebygg for kommunale funksjoner. Lorem ipsum

Read More »