Vi har vært arkitekt, ansvarlig søker og landskapsarkitekt i dette prosjekt siden 2018.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tema

Bolig

Koordinater

59°57’03.4″N 11°00’26.7″E

Tid

2018-

Status

Under utførelse

Areal:

Byggematerialer:

Sted:

Strømmen, Norge

Byggeprosess:

Oppdragsgiver:

Ca. antall brukerer per år:

Arkitekt:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Da vi tok over prosjektet utførte vi endringer i gitt byggetillatelse for å skape et bygg som har en enkel og fleksibel utforming og organisering av arealer. Oppdragsgiver valgt å bruke prefabrikkerte betong elementer produsert av VS Element AS, disse elementer ble montert på stedet noe som gjorde til en effektiv byggeprosess.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andre prosjekter:

Lunde skole

Lunde skole som befinnes i Kråkerøy i Fredrikstad kommune er en skole bygd i flere etapper, den første i ca. 1974, den andre i ca.

Read More »

Jobberiet

Et eksisterende lager, salg og kontorbygg sentralt i Bjørkelangen ble i 2020 vurdert som en lokasjon for etablering av servicebygg for kommunale funksjoner. Lorem ipsum

Read More »