Mulighetsstudie for ny skole på Sotra

Altiplan i samarbeid med Cowi, Multiconsult og Brekke Strand vunnet oppdraget for tomteanalyse og mulighetsstudie i Øygarden kommune.

Oppdraget starter i sommer 2021. Avtalen inneholder utarbeidelse av mulighetsstudie for ny barneskole på vestsida på Sotra.

Prosjektet er meget spennende, både prosjektteamet og ikke minst samarbeidet med Øygarden som vil løfte skoletilbudet og utdannelse ytterligere.

I senere år har Altiplan for alvor utviklet seg til å bli en Norges leverandør innen offentlig prosjekter fra tidlig fase og videre til detaljprosjektering for storskalaprosjekter som Nytt Helsehus på Rollag, Ny barneskole på Lunde i Fredrikstad kommune, forslag til Jobberiet på Aurskog-Høland kommune, samt kommunale bolig på Torp i Fredrikstad. En utvikling som Altiplans daglig leder, Alberto Juarez-Lucio er svært tilfreds med, dette fordi den understøtter selskapets overordnede strategi og målsetning.

 

Nylige nyheter..

Translate »