Altiplan og sine underleverandører ble engasjert av Øygarden kommune for å utforme analyse av 7 lokasjoner i kommunen for samlokalisering av 2 eksisterende barneskoler.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Tema

Undervisning

Koordinater

60°19’37.9″N 5°02’16.0″E

Tid

2021

Status

Rapporten er blitt levert

Areal:

ca. 5350 m2

Byggematerialer:

Det er anbefalt hybrid trekonstruksjon

Sted:

Sotra, Norge

Byggeprosess:

Nybygg

Oppdragsgiver:

Øygarden kommune

Ca. antall brukerer per år:

Ca. 450 elev og ansatte

Arkitekt og andre prosjekterende:

Altiplan AS.
Underleverandører: Mulitconsult AS (RIE), COWI AS (RIV), Brekke & Strand (Akustikk).

Altiplan leder et team som består av ingeniører, arkitekt og landskapsarkitekt for tomteanalyse og mulighetsstudie for samlokalisering av ny barneskole på vest side av Sotra i Øygarden kommune.

Som en del av prosjektet det ble analysert 7 forskjellige tomt under 25 kriterier. For å gi en anbefaling ifm. Størrelse av skolebygget det ble utført programmering, rom og funksjonsprogram etter grundig analyse av arealnorm og tilsvarende skolebygg.

Andre prosjekter:

Lunde skole

Lunde skole som befinnes i Kråkerøy i Fredrikstad kommune er en skole bygd i flere etapper, den første i ca. 1974, den andre i ca.

Read More »

Jobberiet

Et eksisterende lager, salg og kontorbygg sentralt i Bjørkelangen ble i 2020 vurdert som en lokasjon for etablering av servicebygg for kommunale funksjoner på Bjørkelangen.

Read More »