I et eksisterende bevaringsverdig bygg rett på sjøkanten i Bergen sentrum ble vi valg som arkitekt for utforming av 25 øvingslokaler for musikk og senere for etablering av musikk venue.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

tema

Kultur

Koordinater

60°23’47.1″N 5°19’01.0″E

Tid

2015-2021

Status

Ferdigstilt

Areal:

1000 m2

Byggematerialer:

Eksisterende betong bevares

Sted:

Bergen, Norge

Byggeprosess:

Ombruk

Oppdragsgiver:

Øvningslokaler i Bergen AS

Ca. antall brukerer per år:

Ca. 100 i øvningslokaler. Ca. 150 i venueet

Arkitekt:

Altiplan AS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Denne ombruk av et lager og kontorbygg skaper mye mer aktivitet i område og er et viktig kulturell tilbud for musikk-by Bergen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

The horizontal texture of the new façade takes its cue from the stacked stone steps of the Memorial Building’s monumental Grand Staircase that emerge from the East side of the existing buildings in parallel with the expansion. The façade’s light-colored precast panels are embedded with vibrant pops of pink aggregate that reflect the rich, rose-colored marble of the existing buildings.

Andre prosjekter:

Lunde skole

Lunde skole som befinnes i Kråkerøy i Fredrikstad kommune er en skole bygd i flere etapper, den første i ca. 1974, den andre i ca.

Read More »

Jobberiet

Et eksisterende lager, salg og kontorbygg sentralt i Bjørkelangen ble i 2020 vurdert som en lokasjon for etablering av servicebygg for kommunale funksjoner. Lorem ipsum

Read More »